Verlichtingsontwerp

Verlichtingsontwerp-diensten

Bij LED verlichting kopen bieden we een volledig scala aan ontwerpopties voor onze klanten:

Persoonlijke site enquêtes op uw terrein. Er worden suggesties gedaan over welke LED-armaturen het meest geschikt zijn voor alle benodigde ruimtes. Tijdens het onderzoek op de locatie wordt rekening gehouden met schakel-, leverings- en besturingsapparatuur. Na afloop van dit onderzoek wordt een volledige offerte aan de klant voorgelegd. Site survey en voorbeelddemonstratie met diepgaande ontwerpdiscussies en planning van persoonlijke site surveys, diepgaande ontwerpdiscussies en planning op uw terrein. Een volledige reeks monsters van LED-armaturen wordt gedemonstreerd op alle gewenste locaties, waardoor een realistisch beeld ontstaat van wat het eindresultaat van de LED-verlichtingsinstallatie zal opleveren. Een volledig schriftelijk ontwerpplan en productlijst worden samen met de klant ter plaatse opgesteld en samen met de kosten voor het project in de offerte opgenomen.
CAD-verlichting en schakelplan, 2D ontwerpen
Er worden bijeenkomsten gepland om alle beschikbare verlichtings-, voedings- en schakelmogelijkheden voor zowel de renovatie als de nieuwbouw te bespreken. CAD-bestanden van de bestaande of voorgestelde plattegronden worden door de klant digitaal bij ons ingediend. De gegevens die tijdens de eerste vergadering worden verzameld, worden vervolgens met behulp van CAD-software ontworpen. Na afloop van de ontwerpen wordt een digitale kopie en een papieren exemplaar aan de opdrachtgever verstrekt.

Voor deze dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht, maar wij onderhandelen graag over een korting op het uiteindelijke offertebedrag als de offerte wordt geaccepteerd en in gang wordt gezet. De kortingen zijn afhankelijk van de projectwaarde (neem contact met ons op voor meer informatie).
3D-ruimteontwerp en technische gegevens over de lichtsterkte van de ruimte
LED London Lighting werkt nauw samen met een toonaangevende 3D constructeur en interieurbouwer. Door deze nauwe samenwerking kunnen we onze klanten realistische 3D gerenderde ontwerpen aanbieden, die onze klanten de mogelijkheid geven om het afgewerkte project te bekijken voordat er ook maar enige installatiewerkzaamheden plaatsvinden. Vergaderingen zullen worden gepland om alle beschikbare verlichtings-, voedings- en schakelmogelijkheden voor zowel de renovatie als de nieuwbouw te bespreken, een potentiële locatiestudie kan nodig zijn om metingen te doen en aanvullende informatie over het pand te verzamelen.
CAD-bestanden van de bestaande of voorgestelde plattegronden, indien beschikbaar, kunnen door de klant in digitale vorm aan ons worden voorgelegd, zodat de afmetingen van de ruimte of het gebouw nauwkeuriger kunnen worden bepaald. De klant krijgt een volledig rapport waarin alle inrichtingslocaties, de lichtverdeling over de zones, de luxniveaus op meerdere niveaus in de zones, de lichtschema’s en de verbruiksrapporten zijn opgenomen.
Er kunnen ook 3D-modelbeelden aan de klant worden geleverd, die een gevoel geven van wat er in het eindresultaat zal worden bereikt.