Mindset

Er was een tijd dat werken vanuit huis een pijpdroom was, maar de laatste tijd is er een golf van klussen die je vanuit je eigen plek kunt doen.

Of het nu gaat om het werken op afstand voor een bedrijf of het starten van een eigen bedrijf, er is geen tekort aan mogelijkheden om vanuit huis te werken. Hier zijn 50 opties, waarvan vele een jaarloon kunnen genereren dat gelijk is aan meer dan het gemiddelde Amerikaanse salaris.

1. 1. Affiliate Marketeer
Voor degenen die niet vertrouwd zijn met affiliate marketing, is het gewoon verwijzingsmarketing waar je een commissie verdient. Laten we zeggen dat je een website hebt en een boek over Amazon doorverwijst. Wanneer de bezoeker op de affiliate link klikt en het boek koopt, betaalt Amazon u een percentage van de verkoop. Mensen houden van affiliate marketing omdat ze passief geld kunnen gaan verdienen met weinig opstartkosten.

Gerelateerd: 5 Manieren om ervoor te zorgen dat medewerkers op afstand het gevoel hebben deel uit te maken van het team

2. 3. Animator
Ben je een artistiek en creatief persoon die in staat is om animatie en visuele effecten te creëren voor televisie, films, videospelletjes en andere soorten media? Dan kun je thuis werken als freelance animator. (Persoonlijk heb ik animators tussen de $25 en $106 per uur zien maken op sites als Upwork).

3. 3. Baker/Cateraar/Chef
Als je een talent hebt om te bakken of te koken, maak dan van je passie een bijzaak. Vanuit uw eigen keuken kunt u een cateringbedrijf beginnen of een persoonlijke chef-kok worden. Als u een bakker bent, kunt u goederen verkopen aan vrienden, buren, online of op lokale boerenmarkten.

4. Blogger
Bloggen is goedkoop en makkelijk te doen. Het kan zo eenvoudig zijn als je gewoon over je favoriete muziek of eten schrijft, en uiteindelijk kun je beginnen met het genereren van geld van je site. Hou er wel rekening mee dat je een patiënt moet betalen als het gaat om het verzilveren van je blog. Als dit iets is wat u wilt nastreven, bekijk dan deze gids.

5. 5. Boekhouder
Geloof het of niet, je hoeft geen CPA te zijn om te beginnen met de boekhouding. Schrijf je gewoon in voor een cursus boekhouden op een community college of zelfs online (zoals deze cursus van The Accounting Coach). Zodra je een cursus hebt afgerond, kun je beginnen met verdienen, en het mediaan salaris is naar verluidt $34.000. (Sommige stay-at-home boekhouders waarmee ik persoonlijk heb gesproken verdienen meer dan $70.000).

6. 6. Kinderverzorgster
Of het nu voor een paar uur is of voor de hele dag, het runnen van een kinderopvang bedrijf vanuit uw huis kan lucratief zijn. Zorg ervoor dat u de juiste licenties en vergunningen krijgt.

7. 7. Coördinator klinisch onderzoek
Klinische onderzoekscoördinatoren helpen bij het beheer van operaties voor klinische proeven. Je zou meer dan 48.000 dollar kunnen verdienen met deze baan, en je hebt geen bachelordiploma nodig.

Gerelateerd: Het verpletteren van de Stereotypen: Wat u moet weten over Gen Z

8. 8. Raadpleging van
Als je ervaring en kennis hebt op een bepaald gebied, overweeg dan om die met anderen te delen. Als u bijvoorbeeld een accountant of advocaat bent, dan kunt u kleine bedrijven adviseren voor een mooie cent. U kunt ook bedrijven raadplegen over hoe ze een nieuw softwareprogramma kunnen gebruiken of hoe ze milieuvriendelijker kunnen worden. (Als u geïnteresseerd bent, biedt mijn bedrijf een adviesgids aan om aan de slag te gaan).

9. 9. Vertegenwoordiger van de klantenservice
Beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden? Heeft u ook een vaste lijn en betrouwbaar internet? Dan kunt u als klantenservicemedewerker tussen de 8 en 15 dollar per uur verdienen.

10. 10. Gegevensinvoer
Het invoeren van gegevens voor bedrijven is niet het meest opwindende van de banen. Je hebt echter geen eerdere ervaring nodig, en je kunt beginnen bij $10 per uur.

11. 11. Schrijven van kopieën
U kunt vanuit uw huis schrijven voor bedrijven en in sommige gevallen tot zes cijfers verdienen. Probeer Fiverr of Upwork om optredens te vinden.

12. 12. E-commerce winkel eigenaar
Er zijn vijf soorten e-commerce bedrijfsmodellen: dropshipping, groothandel, productie, white-labeling en abonnementen. Dankzij sites als Shopify, Magento en WooCommerce kunt u snel uw eigen e-commerce winkel lanceren.

13. 13. Redactie en Proeflezen
Bedrijven zoals Book in a Box betalen rond de $20 per uur aan de redactie, de ontwerpers van boekomslagen en de proofreaders.

14. Evenementenplanner
Of het nu gaat om het plannen van een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement, mensen zijn op zoek naar georganiseerde individuen om het grootste deel van de planning van het evenement voor hen te doen.

Gerelateerd: Leer de 4 Principes die dit virtuele bedrijf hebben geholpen om een van de beste culturen in Amerika te worden.

15. 15. Film- en postinstructievideo’s
Ben je echt ergens goed in? Probeer dan een YouTube-account aan te maken en jezelf te filmen om anderen te instrueren hoe ze moeten doen waar je goed in bent. Om te beginnen met het verdienen van wat geld, schrijf je je in voor het partnerprogramma van YouTube, zodat je $1 tot $2 per 1.000 views kunt verdienen.

16. 16. Grant Writer
Universiteiten, ziekenhuizen en non-profitorganisaties moeten vaak subsidiegeld aanvragen. Omdat deze aanvragen moeilijk te schrijven zijn, wenden deze bedrijven zich vaak tot getalenteerde subsidieverstrekkers. Als beursschrijver kunt u tussen de $40.300 en $67.000 per jaar verdienen.

17. 17. Grafisch ontwerper
Veel bedrijven hebben iemand nodig om hun logo’s, websites of visuele advertenties te ontwerpen.

18.18. Mindset

Onze missie is om zo veel mogelijk mensen een gezonde actieve levensstijl aan te leren en/of een mooie business opportuniteit aan te bieden. Je kan werken van thuis uit. Sinds het begin van deze lockdown periode zijn wij volledig overgeschakeld van offline naar online. En het fijne is dat we dit met deze business ook echt kunnen doen

Ben jij klaar voor een nieuwe carrière?

✔ Heb jij interesse in gezondheid, sport en voeding?
✔ Hou jij ervan om met andere mensen samen te werken?
✔ Ken jij mensen waarmee je graag zou gaan samenwerken?
✔ Wilt u graag Van thuis uit werken?

✔ JA? Dan ben jij de persoon die we graag zouden verwelkomen in ons team !

Heb jij die (digitale) schop onder je kont nodig en wil je deze keer wél al je doelen bereiken? Of wil je gewoon graag dagelijkse motivatie, de nieuwste workout trends en de lekkerste recepten in je inbox? We’ve got your back girl!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, mooie kortingen en de beste promoties. Kijk op Mindset voor meer