Je woning verlichten

LED verlichting kopen leverde diensten voor een aantal van de grootste bedrijven van Vlaanderen. Een van onze belangrijkste doelstellingen, in een tijd waarin de energieprijzen maar één kant op gaan, UP, is het bieden van een volledig scala aan energiebesparende productoplossingen en advies. LED verlichting kopen is gespecialiseerd in het samenstellen van kosteneffectieve verlichtingsinstallatie-oplossingen voor alle aspecten van vastgoedportefeuilles, dit verzekert zowel de agenten als hun klanten van een betrouwbare, onderhoudbare en vooral kosteneffectieve verlichtingsopstelling in alle gemeenschappelijke blokgebieden en individuele woningen.

Betaalbare LED verlichting kopen

Hoewel het mogelijk is om het energieverbruik in de meeste gebieden aanzienlijk te verminderen door eenvoudigweg LED-armaturen te installeren, kan het energieverbruik nog verder worden verminderd met de introductie van numerieke sensoren en schakelopties. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van manieren waarop we de efficiëntie en totale energiebesparing voor onze klanten kunnen maximaliseren.

Met LED-lichtmachines wordt het energieverbruik van de verlichting gemiddeld met 50 tot 85% gereduceerd (afhankelijk van de gebruikte fitting en lampen), door waar mogelijk sensoren in de installatie in te bouwen kan het werkelijke energieverbruik in sommige gevallen zelfs met 98% worden verminderd.

Het meest voorkomende voorbeeld is in trappenhuizen en branduitgangen, in het merendeel van de appartementencomplexen. In bijna alle gevallen is de verlichting in deze gebieden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar aan. Er zijn voorbeelden waarbij de bewoners slechts een handvol keer per dag door deze gebieden zijn gegaan.

Door de introductie van sensoren hebben we het uurverbruik van deze armaturen over een jaarperiode kunnen terugbrengen van maar liefst 8.760 uur tot minimaal 61 uur. De cijfers spreken voor zich.

Sensoren kunnen er ook voor zorgen dat de verlichting in bepaalde zones, zoals badkamers, magazijnen, kasten, kantoren, enz. per ongeluk aan blijft staan. Armaturen en lampen in deze zones worden automatisch uitgeschakeld zodra de vooraf ingestelde tijd is verstreken, waardoor de belangrijke drempel voor energiebesparing wordt gegarandeerd.

Er is een breed scala aan specificaties van sensorproducten en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste productspecificaties zijn afgestemd op de relevante zones. Bij London LED Lighting hebben we toegang tot 100 productopties die u in staat stellen om alle aspecten van uw gewenste toepassingen af te ronden.

Hoewel het belangrijk is om het energieverbruik van de verlichting te maximaliseren in alle gebieden waar geen permanente verlichting nodig is, zijn er altijd gebieden die gedurende de hoofduren van de dag en de avond die look moeten behouden, bijvoorbeeld etalages, gebouwenverlichting, boom- en struikverlichting.

Er is nog steeds, zelfs in deze scenario’s, een mogelijkheid om te besparen door het invoeren van tijdklokken in de circuits, kunnen tijden worden ingesteld gedurende de zeer vroege uren van de ochtend om de voeding van de gewenste circuits te beëindigen wanneer het het minst waarschijnlijk is dat de verlichting een impact zal hebben op uw klantenbestand of de passerende voetgangers in deze gebieden.

Wil u een woning bouwen of verbouwen? Dan kan een architect Antwerpen u helpen. Een architect geeft u advies over uw renovatie, stelt plannen op, …

Een lichtontwerper kan u helpen het beste te halen uit een van de krachtigste interieurontwerpmiddelen. Het kan de stemming en sfeer van zowel interieurs als tuinen veranderen met een druk op de knop. Met LED-technologie die langer dan ooit tevoren meegaat, is het belangrijker dan ooit om goed na te denken over het lichtontwerp. Moderne led’s zien we veel bij een modern huis bouwen

Om ervoor te zorgen dat uw ontwerp zijn volledige potentieel kan bereiken, moet het verlichtingsontwerp helemaal in het begin van een project worden uitgevoerd, voordat de eerste elektrische bevestiging plaatsvindt. Onze verlichtingsontwerpers zijn gevestigd in zowel Londen als Dubai, maar werken aan schema’s over de hele wereld”!

PROJECT KICKSTART VERGADERING

Het lichtontwerpconcept begint met een projectkick-off meeting met alle relevante ontwerpteamleden om onder andere verschillende details te bespreken:

Projectprogramma en coördinatie
Besturingsopties
Formulering van de ontwerprichting
Architectonische kenmerken, meubelindelingen en -afwerkingen
Projectoverzicht